ESTA matkustusluvan verkkohakemus

Tarkista ESTA-tila tai päivitä ESTA

Yhdysvaltoihin matkustavat voivat tarkistaa ESTA-tilan verkossa ja päivittää tiettyjä matkustuslupaan liittyviä tietoja tarvittaessa. Tarkista ESTA-tila tai päivitä napauttamalla painiketta liittyen pyyntöösi.

Jos olet tehnyt virheen täyttäessäs ESTA hakemustasi (esimerkiksi kirjoittanut väärän passin numeron, viimeisen voimassaolopäivän, myöntämispäivämäärän tai nimen), sinun on haettava ESTA-lupaa uudelleen. Tässä tilanteessa alkuperäinen hakemuksesi raukeaa, kun uusi on lähetetty. Tietyntyyppisiä tietoja voidaan kuitenkin päivittää hakemuksen hyväksymisen jälkeen, kuten sähköpostiosoitteesi ja osoitteesi Yhdysvalloissa oleskelun aikana.

ESTA matkustusviisumihakemus kolmessa helpossa vaiheessa:

Vaihe 1

Aloita ESTA verkkohakemus

Vaihe 2

Maksa verkossa

Vaihe 3

Vastaanota ESTA sähköpostilla

Mistä ESTA:aan liittyviä tietoja voi päivittää tai muuttaa?

Ennen kuin lähetät ESTA (Electronic System for Travel Authorization) -hakemuksen, jossa on vaaditut maksutiedot, voit päivittää kaikki hakemuksen tietokentät passitietoja lukuun ottamatta. Kun hakemus on täytetty, ja kaikki vaaditut maksutiedot päivitetty, voit muuttaa mitä tahansa
seuraavista kentistä

  • Sähköpostiosoite
  • Osoite Yhdysvalloissa ollessasi

Kuinka korjata ESTA:aan liittyvä virhe?

Hakemuksen tiedot on mahdollista tarkistaa, uusia ja korjata, ennen sen jättämistä. Silloin, kun hakemus on hyväksytty ja matkustuslupasi on myönnetty, voit päivittää osoitteesi kuitenkin vain ollessasi Yhdysvalloissa. Jos hakija on tehnyt virheen passin tiedoissa, on tehtävä uusi hakemus ja maksettava hakemusmaksu uudelleen. Muut virheet voi korjata tai päivittää käyttämällä päivitystoimintoa.